O

OVER ONS

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De WCS Group streeft naar duurzame zakelijke relaties met haar partners, opdrachtgevers en omgeving. De ondernemingen binnen de WCS Group erkennen dat zij verantwoordelijk zijn voor de effecten van hun bedrijfsactiviteiten op mens en milieu.

Binnen de WCS Group leeft de overtuiging dat moderne ondernemingen moeten bijdragen aan de realisatie van een duurzame samenleving voor huidige en toekomstige generaties. Wij zoeken daarom als groep naar een optimale balans tussen mens, milieu en winstgevendheid: People, Planet, Profit.

 

People

De WCS Group streeft naar gezonde medewerkers die plezier hebben in hun werk. Zij zijn ons belangrijkste kapitaal. Daarom hechten wij veel waarde aan hun persoonlijke ontwikkeling. Om deze persoonlijke ontwikkeling te stimuleren, hebben we de WCS Academy opgericht. In de Academy bieden we volop ruimte voor opleidingen, trainingen en sociale activiteiten. Daarnaast betrekken we onze medewerkers actief bij het bedenken en uitvoeren van (duurzame) initiatieven.

Planet

De WCS Group probeert vervoer per auto tot het absolute minimum te beperken. Om deze reden hebben de kantoren van de WCS Group een centrale ligging en zijn ze uitstekend bereikbaar per fiets en met het openbaar vervoer. Bovendien komt een groot deel van onze medewerkers uit de regio. Alle kantoren beschikken daarnaast over de modernste telecommunicatiemiddelen.

Verder wordt op onze kantoren vrijwel papierloos gewerkt en maken we zo veel mogelijk gebruik van gerecyclede materialen. Afgeschreven IT-apparatuur wordt voor hergebruik aangeboden en afval wordt waar mogelijk gescheiden.

Profit

Binnen de kaders van People en Planet realiseert de WCS Group maximale Profit, oftewel winstgevendheid. De bedrijfsresultaten van de groep zijn al jaren bovengemiddeld ten opzichte van die van concurrerende partijen in de markt. Deze positieve bedrijfsresultaten investeren wij in de verdere groei van de groep, de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en de voortdurende optimalisatie van onze bedrijfsvoering op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.