O

OVER ONS

KERNWAARDEN

Onze kernwaarden maken ons tot wie wij zijn en geven vorm aan wat we doen. Deze kernwaarden bepalen onze identiteit en zijn van fundamenteel belang voor de manier waarop wij onze diensten en producten leveren. Ze beschrijven bovendien hoe we met elkaar omgaan. De onderstaande vier woordparen zijn de waarden waar wij voor staan en komen tot uiting in alles wat we doen.

Innovatie & leren

De WCS Group is een organisatie waarin het delen en toepassen van kennis centraal staat. Wij stimuleren kennisdeling en investeren door middel van de WCS Academy in het talent van onze medewerkers. Als onze medewerkers groeien, groeit de groep mee.

We mogen fouten maken. We zijn er namelijk van overtuigd dat we hiervan leren en sterker worden. Zo investeren we in een mooie en succesvolle toekomst.

Passie & plezier

Passie is de sleutel tot succes. Wij geloven dat passie leidt tot gedreven medewerkers die met plezier hun werk doen. Vanuit deze overtuiging zet de WCS Group mensen in op basis van hun interesses en voorkeuren.

Waar medewerkers met plezier werken, heerst een informele werksfeer. Vanzelfsprekend worden beslissingen decentraal genomen, zodat medewerkers het plezier in hun werk behouden.

Verantwoordelijkheid & respect

We zijn mensgericht. Dit betekent dat we oprechte aandacht hebben voor anderen, betrokken zijn bij elkaars werk en elkaar en anderen behandelen met respect.

Verantwoordelijkheid betekent bij ons ‘afspraak is afspraak’. Op die manier zijn we betrouwbaar, als werkgever én als partner. Dit is van groot belang, omdat we geloven dat wederzijds vertrouwen de basis vormt voor sterke relaties. Samenwerking is essentieel voor ons succes, zowel tussen bedrijven binnen de groep alsook met onze klanten.

Kwaliteit & professionaliteit

Kwaliteit staat bij de WCS Group centraal: de kwaliteit van het product, maar ook van de bijbehorende dienst en van de organisatie als geheel. We maken gebruik van een uitgebreid kwaliteitsmanagementsysteem om de kwaliteit van onze diensten en van de organisatie te waarborgen. Bovendien beschikken we over de meest recente kwaliteitscertificaten die ervoor zorgen dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.