D

DIENSTEN

VERTALEN

De WCS Group verzorgt professionele vertalingen, waarbij kwaliteit centraal staat. Allereerst geldt dat we werken met het native-speakerprincipe. Dit houdt in dat alle vertalers uitsluitend vertalen naar hun moedertaal. In de afgelopen decennia hebben we een professioneel netwerk van vertalers opgebouwd. Hierdoor kunnen wij vertalingen in vrijwel alle talencombinaties verzorgen.

Een andere belangrijke richtlijn is dat vertalers uitsluitend teksten vertalen die betrekking hebben op het vakgebied waarin zij zijn gespecialiseerd.

De WCS Group beschikt over kennis van zeer uiteenlopende specialistische vakgebieden en zorgt ervoor dat accurate terminologie en specialistisch vakjargon worden aangehouden. Voor zowel bedrijven in nichegebieden als algemene markten leveren wij kwalitatief hoogwaardige vertalingen die aansluiten bij de wensen van de klant.

Wij onderscheiden ons door een efficiënte inrichting van onze bedrijven en processen, waardoor vertaalopdrachten zeer snel kunnen worden uitgevoerd zonder dat er concessies worden gedaan aan de kwaliteit. Voor ons geldt dat elke vertaalopdracht maatwerk is: bij iedere aanvraag staan de wensen en eisen van de klant centraal. Op deze manier realiseren wij de hoogst mogelijke kwaliteit van vertalingen.