O

OVER ONS

MISSIE EN VISIE

Missie

We enable worldwide communication.

Visie

In een wereld waarin transparantie de norm is en grenzen wegvallen, is taal vaak nog de enige barrière.

Globalisatie en vernieuwing in communicatie brengen mensen iedere dag nauwer met elkaar in contact. Grenzen vervagen of vallen zelfs compleet weg. Ontvangers moeten daardoor steeds grotere stromen aan informatie regisseren. Zij moeten boodschappen snel verwerken en informatie op een efficiënte manier filteren zodat de relevante informatie overblijft.

Effectieve communicatie vraagt daarom in toenemende mate om specifieke informatievoorziening die aansluit op de wensen van de doelgroep. Een goed geformuleerde boodschap in de juiste taal aan de juiste doelgroep op het juiste moment bepaalt het communicatieresultaat.

De bedrijven van de WCS Group stellen ondernemingen en organisaties in staat om optimaal te communiceren in iedere taal. Dankzij het brede dienstenportfolio kunnen de verschillende bedrijven, in samenwerking met hun klanten, het beoogde communicatieresultaat voor iedere doelgroep verwezenlijken. Schrijfdiensten, vertaaldiensten, tolkdiensten, alsmede gerelateerde ICT-oplossingen vormen de pijlers van de activiteiten van de WCS Group. Het inleven en doorleven van de wens van de klant staat daarbij altijd centraal.