W

WERKEN BIJ

FREELANCERS

De WCS Group behoort in Nederland en België tot de grootste in haar branche en biedt haar opdrachtgevers een rijkgeschakeerd portfolio van internationaal georiënteerde communicatieservices.

Van copywriting tot vertaling en technical writing, van websiteontwikkeling tot internetmarketing. Wij investeren en herinvesteren in de bedrijven die tot de groep behoren. Onze focus is gericht op bedrijven in de communicatie + pr, documentatie-, schrijf-, vertaal- en tolkenbranche en e-marketing.

Synergie door verscheidenheid

De ondernemingen van de WCS Group zijn zelfstandig en dragen met hun eigen specialisatie en karakter bij aan de dynamiek en verscheidenheid van de groep. Het samenspel van specialismes leidt, gecombineerd met het delen van kennis en resources door de leden van de groep, tot een unieke synergie. Het geheel is bij ons echt meer dan de som der delen. Onze kernwaarden zijn: Passie, Progressie en Professionaliteit.

Multi-language, multi-channel

Grenzen vervagen in het digitale tijdperk. Internationaal ondernemen is eerder regel dan uitzondering. De oplossingen van de WCS Group zijn volledig afgestemd op de taal en cultuur van uw doelgroep. Op maat gemaakt voor elk gewenst communicatiekanaal. Het complete pakket van meertalige services, de brede inzetbaarheid van onze bedrijven en de zekerheid van de hoogste kwaliteit maken van de WCS Group uw perfecte partner voor meertalige communicatie.